Gif loader

Tenisi Converse: de dama, barbati si copii. Oferte si reduceri.

Oferte pentru tenisi Converse de dama, barbati si copii. Bascheti Mid sau High-Top, negri sau albi, Converse, All-Star, Chuck T. Reduceri actuale si lichidari de stoc in magazine online din tara.

mycloset.ro

Reduceri pana la -48% tenisi Converse

(la click se deschide oferta + mycloset.ro)

Reduceri de pana la -48% la tenisi Converse: Converse, Converse Skate pe My Closet

Expiră pe 3.10

zoot.ro

Tenisi Converse pe zoot.ro

(la click se deschide oferta + zoot.ro)

Tenisi Converse: Pantofi Sport Si Tenisi, Bascheti Negri Converse Chuck, Tenisi Inalti Barbatesti Negri, Tenisi Albi Converse Chuck pe zoot.ro

Expiră pe 29.9

answear.ro

Answear.ro % tenisi Converse

(la click se deschide oferta + answear.ro)

Tenisi Converse: Reebok Classic Pantofi Reebok Classic Ghete pe ANSWEAR RO

zoot.ro

Pe ZOOT ai tenisi Converse: Mid si High-Top pana la -20%

(la click se deschide oferta + zoot.ro)

Tenisi Converse pana la -20% tenisi Converse All Star: Pantofi Sport Si Tenisi, Tenisi Albi Converse Chuck, Bascheti Negri Converse Chuck, Tenisi Inalti Barbatesti Negri % zoot.ro

Expiră pe 26.9

afișez {{page * perPage >= total ? total : page * perPage}} din {{ total }} coduri și oferte

încarcă încă {{perPage}} oferte și coduri
Cu o istorie de mai bine de o suta de ani, tenisii Converse pot fi astazi asortati unei vestimentatii comode, dar si unei rochii sau la o pereche de blugi insotita de un top lejer.
Aceasta incaltaminte este versatila si e usor asortabila; vine in mai multe culori si se preteaza bine mai multor stiluri vestimentare fie ca e vorba de tenisi Converse, All Star sau Chuck Taylor.

Dar ai grija de incaltaminte daca vrei sa te tina cat mai mult timp. Poarta perechile prin rotatie, asigura- te ca tenisii sunt mereu curati. Tenisii Converse sunt relativ usor de intretinut, majoritatea modelelor pot fi puse la masina de spalat. Sireturile curate pot da si ele un aspect placut si ingrijit vestimentatiei.

Top