Ce sa porti in 2019? Culori, imprimeuri si tendinte fashion



Ce ai sa gasesti in magazine incepand cu sezonul de primavara-vara? La ce sa te astepti in acest sezon si in ce piese sa investesti pentru un look modern si in pas cu moda?

Pentru aceasta colectie designerii s-au inspirat din anii '70 cu imprimeurile, fustele plisate si curelele late. In fuctie de stilul preferat, de evenimentele la care trebuie sa faci parte sau momentul zilei, ai o adevarata pleiada de culori, imprimeuri si materiale pentru a fi o fashionista.

Culorile sezonuui primavara-vara

In primul rand, vei gasi tonurile neutre de la bej si crem pana la nuantele de maro si ciocolatiu pe care le vei alege si in functie de subtonul pielii tale pentru un look fresh la birou sau tinutele casual din zilele libere. Ai optiunea de a merge pe o tinuta all neutral sau poti sa aduci o pata de culoare cu o geanta intr-un imprimeu sau o pereche de incaltaminte dama intr-o culoare puternica.

Ai, de asemenea, si tonurile aurii pe care sa le incluzi in garderoba ta din acest sezon. Cu o varietate de culori ale lamaii si a untului pana la portocaliu, ai posibilitatea sa te joci cu aceste culori si sa iti scoti in evidenta tenul cat mai natural si stralucitor care se poarta si el in aceasta perioada a anului.

Iar pentru acele zile in care vrei sa iesi in evidenta cu tinuta si culori alese, ai culorile neon care raman prezente si in acest sezon. Fie ca optezi pentru verde neon, galben sau portocaliu neon, vei gasi o sumedenie de haine dama in magazine sau online, instiluri potrivite tie, accesorii sau incaltaminte dama.

Imprimeurile sezonului primavara-vara

Daca vrei sa introduci si imprimeurile printre hainele dama din acest an, atunci printrea aceastea ar trebuie sa se regaseasca bulinele, imprimeul tropical si imprimeurile tip esarfe.

Bulinele sunt in si in aceasta colectie, fie ca alegi o rochie, o bluza dama sau o jacheta, si nu, nu doar combinatia de alb negru se poarta. Daca iti place sa porti haine cat mai colorate in acest sezon, bulinele si culorile sunt un mix ideal pentru un look fashion.

Imprimeul tropical este si el un must in aceasta colectie, indiferent ca il porti cu alte culori sau cu non culori. Este o optiune grozava cand te afli intr-o stare de spirit buna si cu gandul la vacanta, fie ca vrei sa incluzi acest imprimeu in tinutele de munca sau in cele de zi cu zi. 
Iar daca ti se pare prea extravagant incearca sa optezi pentru o bluza si nu o pereche de pantaloni deoarece iti va fi mult mai usor de asortat la restul tinutei. Cauta acele culori de nude din imprimeuri sa le ai in celelalte piese ale look-ului tau.

Tot in acest sezon vei gasi imprimeurile tip esarfe cu bluze dama sau fuste dama din materiale similare esarfelor, fluide si diafane. Cel mai usor mod de a introduce acest imprimeu in garderoba ta este sa iti cauti niste fuste dama midi sau lungi cu slit pe care sa le combini cu bluze dama in culori neutre, pamantii si o pereche de botine dama sau sandale dama.

Opteaza pentru modelele de fusta dama potrivite siluetei tale, cauta imprimeurile care ti se potrivesc sau ai vrea sa le incerci si fii pregatita pentru un eveniment, o seara de cocktail sau un weekend cu prietenele. Ai la indemana o modalitate sa iti faci ziua mai colorata pentru o stare de spirit buna si o zi productiva.

Ce sa cumperi in acest sezon

Daca esti in cautarea unei noi rochii, fusta dama sau jacheta dama si vrei sa stii ce sa alegi dintre toate optiunile din magazine, printre trend-urile din acest an se numara rochiile baby doll, salopetele, haine dama crosetate, penajul si franjurile si, de asemenea, blugii, fustele si tricourile decolorate. Ca si incaltaminte dama, stilul western si dad sneakers sunt la moda daca te-a prins si pe tine acest curent.

Rochiile baby doll, cat mai voluminoase fie ca alegi rochii scurte sau rochii midi intr-o culoare de roz pudra sau vanilie, rochiile cu penaj sau cu franjuri precum si bluze dama sunt alte piese pe care sa le incluzi in tinutele tale daca vrei sa fii un trendsetter.

Cauta si haine dama crosetate precum o bluza lunga sau o rochie pe care sa le porti la o pereche de pantaloni drepti sau evazati cu tocuri pentru o silueta alungita. Stilul crosetat il poti purta si in vacanta de vara peste costumul de baie din una sau doua piese.

Esti o fana a franjurilor? Atunci e sezonul sa scoti din dulap toate bluzele dama, jachete dama sau rochii pentru ca e momentul sa le porti, iar daca nu prea detii tinute cu franjuri, vei gasi o varietate de magazine cu modele si culori diverse.

Desi le-ai vazut si poate purtat in sezonul rece, salopetele raman un must-have si in acest sezon. Cu maneci, fara maneci sau cu maneci scurte, poarta-ti salopetele cu curele late deoarece cele subtiri sunt out in acest an. Cu o pereche de botine dama cu toc sau cu sandale dama pentru o silueta zvelta, alege modelele si materialele preferate pentru un look de senzatie.

Pentru acele zile in care vrei sa fii casual si cat mai comod imbracata, opteaza pentru blugii decolorati, o fusta sau un tricou decolorat. Gaseste stilurile de blugi dama si fuste care ti se potrivesc si alatura tinutei tale o pereche de dad sneakers care raman la moda si in acest sezon.

Si ca sa te bucuri de o experienta in totalitate placuta alege ReduceriExpres.ro cand comanzi haine dama online, accesorii sau incaltaminte dama. Ai posibilitatea de a cumpara orice rochii, bluze dama, blugi sau botine dama si sandale la preturi reduse cu ofertele si cupoanele de reducere de pe Reduceri Expres. E usor, rapid si salvezi cu reducerile de preturi de pe parcursul sezonului.

Comentarii