Ce incaltaminte, print-uri, geci si combinatii se poarta in sezonul toamna/iarna 2020


Ce incaltaminte, print-uri, geci si combinatii se poarta in sezonul toamna/iarna 2020

Trending: print-ul floral, incaltamintea cu varf patrat sau ascutit, centurile de talie si decolteul asimetric, combinatia de blazer, fusta si bluza sunt cateva din articolele care se poarta in sezonul rece.

Da startul noului sezon cu cele mai noi tendinte in materie de moda si bucura-te de tinute chic pentru orice ocazie, petrecere sau zi de munca. Cei mai cunoscuti designeri si-au prezentat colectiile, trendurile au fost stabilite, ramane doar sa iti alegi preferatele din ce vei gasi in magazine incepand de acum intreg sezonul.

Fie ca esti la curent cu ce se va purta in urmatoarele luni sau afli acum petnru prima oara, cert este ca vei gasi o multitudine de culori, accesorii care nu vor trece cu vederea si rochii extravagante pentru serile in care vrei sa fii in centrul atentiei.

Print-ul floral

Este nelipsit si in acest sezon fie ca preferi o rochie lunga, midi sau mini. Opteaza pentru rochii dama cu fundal negru, albastru sau verde cu flori mari pe care sa le porti cu cizme sau botine impreuna cu un pulover dama oversized intr-o culoare inchisa sau neutra.

Incaltaminte dama cu varf patrat sau ascutit 

Cand vine vorba de sezonul de toamna/iarna in acest an vei gasi o selectie de botine dama, cizme cu toc sau fara toc, inalte sau peste genunchi cu varf ascutit sau patrat. Din piele ecologica, din lac sau cu imprimeu de piele de sarpe, incaltamintea din aceasta colectie este o parte importanta a look-ului tau de zi cu zi. Fie ca iti doresti o pereche de botine albe, cu catarame sau o pereche cu imprimeu de piele de sarpe, rochiile si fustele cu pliuri impreuna cu paltonul lung intr-o culoarea neutra vor capata o alta dimensiune.

Cureaua si centurile de talie

Un accesoriu pe care trebuie sa il ai in garderoba si pe care il poti purta peste orice, de la rochie, fusta la blazer, palton sau pulover este cureau sau centura de talie. Anul acesta se pune accent pe accentuarea taliei si a formelor femeii, unde se contrasteaza umerii lati cu talia mica pe care ti-o ofera cureaua.

Decolteul asimetric

Uita-te dupa decolteul asimetric la rochii, bluze si top-urile pe care vrei sa ti le achizitionezi pentru acest sezon. Este ocazia perfecta cand iti doresti un look rapid, de efect si trendy. Arunca o pereche de blugi sau pantaloni cu talie inalta la bluza cu decolteu asimetric, cu un blazer si palton si esti gata de inca o zi.

Combinatia de blazer, fusta & bluza

Poate ai tot vazut prin vitrine aceasta combinatie de blazer, fusta si bluza sau cand faceai cumparaturile online. Ce e drept, nu este o combinatie noua sau nemaivazuta, dar este una care a iesit in evidenta la prezentarile de moda din acest an si a facut senzatie pe podiumuri. Daca iti place acest stil curat, feminin si cautat in acest sezon, stii ce sa alegi data viitoare cand deschizi dulapul. Cu print-urile potrivite si incaltamintea adecvata poate fi un outfit potrivit pentru orice zi de munca sau de intalniri.

Sezonul de toamna/iarna este, cu adevarat, unul colorat, indraznet sau monocrom, pentru persoanele care vor sa se joace cu stilurile si accesoriile sau pentru acele persoane mai conservatoare. Descopera de astazi noile haine, accesorii sau incaltamintea pe care doresti sa le incluzi in garderoba ta si cum poti sa tii pasul cu tendintele din moda.

Comentarii