Ce piese basic sa ai in garderoba



Cu asa multe trend-uri si haine pe care ar trebui sa le schimbi de la sezon la sezon ar trebui sa investesti atat bani cat si timp pentru a face shopping. Totodata, pentru a obtine o tinuta stylish trebuie sa ai inspiratie si sa dedici timp pentru a face alegerea potrivita de haine si stiluri, de accesorii si, desigur, de pantofi. Dar ce faci cand nu ai nici chef, nici timp sa fii mereu fashion sau cand ai nevoie de a purta doar un tricou si o pereche de blugi sau pantaloni sport?

Pentru acele zile cand vrei sa fii comoda si pentru cand vrei sa cumperi haine dama pe care sa le poti purta in orice sezon si care sa se potriveasca cu orice stiluri, ai piesele basic la care sa apelezi chiar de este vara sau iarna. 

Tricourile

Printre acestea vei regasi tricourile, tricoul alb, body-urile, pantalonii de trening sau blugii dama si puloverele oversized si incaltaminte dama printre care gasesti pantofi dama sport, pantofi dama cu toc mic sau adidasi.

Si ce poate fi mai bine decat sa fii intr-o tinuta confortabila, la care sa adaugi o piesa statement precum o jacheta dama, un blazer sau accesorii si o geanta dama.

Atunci cand mergi la shopping sau faci shopping online uita-te dupa tricouri de bumbac in culori neutre si albe pe care le poti combina in orice tinuta indiferent de sezon, pentru cand vrei un tricou pentru layering in sezonul rece sau un tricou peste care sa arunci un sacou dama. Daca ti se par prea simple, cauta acele tricouri cu logo-uri pentru a transforma o tinuta casual in una fashion.

Body-ul

O alta piesa perfecta pentru layering pe timp de iarna sau de vara cand vrei altceva decat un tricou la perechea preferata de blugi este body-ul. Opteaza pentru unul negru sau alb, pe gat sau decupat, cu maneci lungi sau scurte si alege o fusta, o pereche de pantaloni cropped sau blugi si esti pregatita pentru o noua zi.

Blugii

Esti in cautare de o noua pereche de blugi dama? Daca iti doresti o pereche de blugi pe care sa o porti atat cu sandale dama dar si cu o pereche de conversi, alege dintre blugi dama albastri, clasici in orice stil iti place sau ti se potriveste. Este piesa basic care nu ar trebui sa iti lipseasca din dulap daca vrei sa ii porti la un tricou sau bluza eleganta, cu un pulover sau blazer. Ai si pantalonii de trening pe care sa ii porti la conversi sau o pereche de pantofi dama sport cu tricoul alb sau cu un body negru.

Incaltamintea comoda

Cand vine vorba de incaltaminte comoda nu este nimic mai bun decat o pereche de adidasi, perechea de conversi preferata iar pe timp de vara mai poti adauga la lista si pantofi cu toc mic, sandale cu talpa ortopedica sau mocasinii si balerinii. Daca iti doresti sa porti o pereche de incaltaminte dama in mai multe stiluri, opteaza pentru culori nude, bej si alb. Este cea mai buna varianta deoarece poti sa porti aceste perechi cu o varietate de stiluri si mixuri de culori si print-uri indiferent de sezon.

Cu aceste piese basic pe care le gasesti si pe ReduceriExpres.ro de la magazinele tale preferate online vei putea sa iti constuiesti bazele garderobei tale din fiecare sezon. Cauta un cupon de reducere pentru a beneficia de preturi si mai mici, fii la curent cu ofertele de reduceri si descopera cea mai usoara modalitate de a te bucura de un look casual, smart-casual si confortabil oriunde ai merge.

Comentarii