Sunt 10% ai tai si faci ce vrei tu cu ei



Cum ar fi sa platesti mai putin articolele preferate si sa nu-ti pierzi timpul cautand prin magazine?

Ei bine, Reduceri Expres vine in sprijinul tau, pentru a te ajuta cu reduceri substantiale la imbracaminte / incaltaminte, vacante si alte idei de cadou.
Aici ai ocazia de a cumpara de la magazine fashion de top din tara, de a alege brand-urile preferate si de a beneficia de preturi mai mici.
Noi suntem o echipa de tineri romani carora nu ne este frica sa cumparam online si ne dorim ca toti cumparatorii sa profite de timpul investit si de ideile noastre de a lua cea mai buna alegere cu cea mai potrivita oferta.

Arunca o privire pe cele mai bune deal-uri, alege discount-uri zilnice si comanda tot ce iti doresti. Beneficiaza de un bun raport calitate-pret, seriozitate si produse comandate din magazinele tale preferate direct la tine acasa in cel mai scurt timp.

ReduceriExpres.ro sustine ideea marketing-ului afiliat (vezi aici si aici mai multe) si colaboreaza cu magazine importante din tara pentru care majoritatea cumparatorilor lor ii recomanda pentru seriozitate.

Mai mult, pentru o parte din magazinele afiliate Reduceri Expres echipa deja a facut "testul de seriozitate" in ceea ce priveste promptitudinea, timpul de livrare si desigur calitatea produselor.

Comanda cu incredere pentru ca poti alege plata la livrare si poti returna mereu produsul.
Dorim ca Reduceri Expres sa fie acel site pe care intri inainte de a cumpara ceva online si asta pe ideea ca 10% reducere e mai bun decat nimic.


Sunt 10% pe care ii primesti nu ii dai, sunt ai tai si faci ce vrei tu cu ei!

Tinem legatura.
Facebook
Twitter
Google +
Pinterest

Comentarii