Animal print. Trendul Sezonului 2018 - 2019



Stii ca sezonul rochiilor de vara si al pantalonilor scurti a trecut atunci cand intri in magazin si tot ce vezi este animal print. Printul de leopard, de zebra, de sarpe sau piton, de crocodil sunt, din nou, la moda precum si noutatea acestui an, printul de leopard rosu introdus de Tom Ford in colectiile sale si readaptat de celelalte brand-urile.

Fie ca esti pasionata de acest trend, ca ti-ar placea sa il incerci sau doar esti curioasa de ce e nou in acest sezon, vei fi surprinsa de cat de multe optiuni vei gasi in magazine in acest moment. De la rochii cu imprimeuri de leopard sau sarpe, paltoane si pantaloni dama pana la genti dama, incaltaminte sau esarfe si bijuterii, ai o gama larga de produse pe care sa le introduci in garderoba ta.

Este adevarat ca in fiecare sezon gasesti o diversitate de haine dama cu imprimeuri de animal dar in acest sezon vei observa tendinta designerilor de a opta pentru culori puternice precum galben, rosu sau albastru si verde lime in combinatie cu printul de leopard sau zebra si mai putin in combinatie cu culorile neutre. Pentru un look modern, fresh precum si indraznet si feminin, ai inspiratii de la paltoanele si trench-urile cu imprimeuri de zebra in combinatii cu rosu si galben de la Roberto Cavalli si Prada, sau in alb si negru de la Zadig & Voltaire sau Balenciaga.
Imprimeurile de sarpe care amintesc de anii '70 sunt si acestea reinventate si le vei gasi in combinatii de culori ca si galben, portocaliu si verde. Inspiratiile paltoanelor din colectiile lui Marni sau Collina Strada iti transforma orice tinuta de zi sau de seara instant.

Daca, totusi, iti plac imprimeurile dar in combinatii de culori neutre, Victoria Beckham si Gucci vin in prim plan cu o selectie de paltoane cu imprimeuri de leopard in stilul clasic, de inspiratii ale anilor '70 cu detalii moderne si materiale pretioase.
Asa cum ai de ales intre stilurile de imprimeuri de animal, ai si posibilitatea de a face o investitie intr-o piesa de designer sau sa optezi pentru unul dintre retailerii de imbracaminte dama precum Topshop, Zara, H&M sau River Island. Aceste magazine iti aduc in fiecare sezon modele prezentate in colectiile de pe catwalk, la preturi accesibile si intr-o perioada de timp scurta de la aparitia colectiilor designerilor consacrati.

In acest mod, esti mereu la curent cu noutatile sezonului, ai o multitudine de optiuni de unde sa iti faci cumparaturile si te bucuri de preturi accesibile sau reduceri haine si incaltaminte. Fii la curent cu noutatile saptamanii de pe site-urile magazinelor tale preferate deoarece vei gasi modele noi si piese care te pot interesa.
Nu stii cum sa porti imprimeul de animal? Cele doua optiuni care le poti incerca ar fi: sa alegi un accesoriu precum o geanta, o curea, o esarfa sau o pereche de incaltaminte dama cu imprimeu de anmal pe care sa le adaugi tinutelor tale sau sa optezi pentru un palton cu imprimeu de animal si o tinuta all black, precum o rochie midi sau o pereche de pantaloni de piele negri sau pantaloni slim / cu croiala larga si o bluza sau pulover.

Dar, daca vrei sa te joci cu imprimeurile si sa combini mai multe stiluri, ai o varietate de modele si inspiratii, incepand de la pozele pe care le vezi pe magazinele online, pe catwalk sau in reviste, Instagram sau Pinterest. Printre acestea poti incerca paltonul cu imprimeu de leopard cu dungi sau carouri, o pereche de pantaloni cu croi larg leopard cu o bluza satinata galbena sau rosie, tricouri grafice sau cu mesaje purtate cu o blana cu imprimeu si o fusta midi cu imprimeu de sarpe cu un pulover intr-o culoare neon precum verde sau galben.

Ai un sezon intreg la dispozitie, timp in care sa experimentezi cu stiluri, printuri de animal, sa te bucuri de perioada de reduceri si sa fii la curent cu ultimele noutatile din lumea modei. Descopera ce modele de imprimeuri de animal te avantajeaza si cu care te simti confortabil purtandu-le, mixeaza hainele noi cu cele din garderoba ta si fii pregatita de o noua zi cu inca o tinuta fashion.

Comentarii