Ținute de sărbători: rochii de seară & costume din două piese



E perioada sarbatorilor, a cadourilor si a petrecerilor. Rochii de seara, tinute pentru cine si evenimente, idei de cadouri pentru familie si prieteni.
Daca esti interesata sa afli ce se poarta in acest sezon si cum poti sa fii in pas cu moda sau sa iti faci o ideea asupra tinutelor pe care le-ai putea purta, vei gasi mai jos ultimele noutati in moda si combinatiile pe care le poti face pentru un look de senzatie oriunde ai merge.

Rochia neagra, sacoul din catifea, salopeta

Rochia neagra este o optiune cu care nu ai da gres in acesta perioada, dar daca iti doresti sa gasesti o alternativa in acest an, poti incerca rochiile cu umerii bufanti sau un sacou din catifea, o salopeta intr-o culoare puternica precum albastru sau una din paiete. Nu ai cum sa te gandesti la sarbatorile de Craciun si sa nu investesti intr-o rochie de seara, fusta sau sacou din paiete. Daca, totusi, nu esti fana a acestui trend, ai printurile grafice sau de leopard intr-o varietate de modele, culori si stiluri pe care sa le porti cu bluze, tricouri albe sau pulovere oversized.

Costumul din doua piese, pantofii stiletto

Un costum din doua piese este o alta varianta de tinuta de seara la care sa porti o pereche de pantofi dama stiletto sau botine dama. Daca ti se pare prea mult un costum, atunci alege doar un sacou din catifea, satin sau matase pe care sa il combini cu o pereche de pantaloni drepti sau conici.
Ca si optiuni pentru a nu purta un simplu palton negru, ai de ales intre o blanita faux-fur cu imprimeuri de leopard sau un palton cu imprimeu de leopard, o blanita faux fur intr-un albastru electric sau una intr-o nuanta de nude, roz pal.

Pantaloni negri vs. blugi

Incearca sa eviti tinutele casual precum blugii sau cat mai multe bijuterii aurite sau prea mult machiaj si opteaza in schimb pentru o pereche de pantaloni negri sau o pereche negri skinny cu banda cu sclipici pe laterale, pentru o pereche de cercei statement intr-un verde smarald cu auriu sau niste buze rosii. In functie de tinuta pe care vrei sa o porti, uita-te in garderoba ta sa vezi daca nu gasesti o bluza dama sau o pereche de botine de la care sa incepi sa iti creezi look-ul.

Rochii kimono, rochii midi nude

Pentru evenimentele la care trebuie sa fii prezenta si unde nu vrei sa porti o salopeta sau pantaloni, ai rochia in stil kimono intr-o culoare bordo, rochia satinata sau rochia midi nude sau in diverse print-uri. Incearca sa eviti rochia in stil banchet sau rochiile lungi daca vrei sa fii in pas cu moda in acest sezon. Astfel, iti creezi un look fresh si de senzatie, iti pui in evidenta picioarele si perechea de pantofi dama cu toc sau stiletto pe care decizi sa ii porti.

Geanta clutch, machiaj monocrom si rujul rosu

Ca look-ul sa fie gata ai nevoie si de o geanta dama sau un clutch, in functie de evenimentul la care vei lua parte. Opteaza pentru unul intr-o culoare neutra sau de catifea daca tinuta ta este deja una excentrica, la fel si cu accesoriile, sau pentru unul care sa fie piesa de rezistenta daca te-ai hotarat pentru o rochie neagra sau o pereche de pantaloni negri cu un sacou. Trebuie sa ai un echilibru intre accesorii si tinuta, in functie de preferintele tale si care vrei sa iasa in evidenta. Iar daca machiajul tau este unul monocrom, neutru nu uita de rujul rosu, in nuanta care se potriveste tipului tau de ten si subtonului.

Idei de cadouri

Acum ca ti-ai facut o ideea asupra tinutei / tinutelor de sarbatori e vremea sa te gandesti si la cadouri pentru cei dragi, nu-i asa? Pentru ca vrem sa le oferim cadouri care le plac sau care le asteapta intreg anul si pentru ca vrem sa ii surprindem cu alegerea cadoului, alegerea unui cadou poate fi uneori mai grea decat pare. Pentru ea, pentru el, pentru prienteni si familie sau pentru cei mici, ai idei de cadouri.

Comentarii